Men... men.


Ytterliggare en vecka, ytterliggare en helg är över. Den är över med medvetandet om att det är skola imorgon igen. Men men, vad gör det, denna vecka lär ju gå lika snabbt igen. Skönt även att vi är lediga på torsdag.

Helgen har innehållt mycket innebandy. Match i fredags och i lördags. Katastrofala insatser av mig, men men, bra av andra så vi lyckades spela lika och till och med; vinna igår med HJ18. Det är bara till att ta nya tag och kämpa vidare. Känns ändå som att jag bara går bakåt i utveckling om jag ska vara ärlig. Jag har bara mig själv att skylla med, det vet jag. Men men, jag gillar det jag gör så det är bara till att köra på.

Men men. Men är ett bra ord. Det har jag utforskat. Nästa skolvecka, here we come!

Min Erica, var är du? Hos mig. Alltid.


/t


Vad ska man göra?


Vad ska man göra? Måste i alla fall ta en paus från, kanske den tråkigaste skolboken någonsin, danskboken. Det är inte ens en bok, det är papper som är sammansatta och den innehåller pedagogiska uppgifter som om vi vore 3 år gamla. Man ska lära sig skriva, måla och såklart alfabetet med förklarande bilder! Jag är trött och borde sova, så vad ska man göra? Svaret borde vara sova. Men icke, inte just nu.

Vad ska man göra? Musikens toner är så skön i mina öron (akta min poetiska utsmyckning). jag lyssnar på svenska Soilwork. Fantasitskt. Vad ska man göra? En sak har jag undrat över, det är varför det inte finns någon radiokanal som ger denna musiksida en dörr utåt till en "vanlig" Svensson. Det finns ju massor med olika andra musikkanaler för varje olik genre. HipHop och R´n´B är bara några av dom. Det kan ju inte vara för att texterna är så hemska eller något, det är ofattbart för mig. Om en riktig rockare sjunger om att Gud inte finns är för mig inte lika farligt som när allas vår FiftyCent sjunger om massaker och att han "poppar en niggah". Så vad ska man göra? Svar: Mer metal åt folket!

Vad ska man göra? Jag saknar dig, så vad ska man då göra? Sakna mera? Nej, det vill jag inte, jag vill ha ha ha! Jag är trött, vad ska man göra? Sova med dig i tanken.

/t


Schlacht.


Hittils har fars dag spenderats i sängen, delvis med sovande och delvis med Rättskunskapsboken. Jag orkar inte mera! Det är svårt och irriterande att läsa nu. Snart ska jag avnjuta en måltid som jag själv varit med och lagat. Kycklingfileér, hasselbakspotatis och madeirasås med specialsallad. Till förrätt har jag och min mamma gjort räkmackor, mycket gott hoppas jag! Härligt många smaker som ska intas.

Så i den långa väntan på att min bror ska komma hem så vi kan äta tillsammans så sitter jag här och lyssnar på Avatars nya album som inte konstigt nog är titulerat Schlacht. Ett mycket bra album enligt mig, bättre än deras förra, Thoughts of  no tomor. För er som inte vet, eller listat ut vilken sorts musik det är så är det  av genren metal som fyller mitt rum med toner för stunden. Bästa spåret är nummer sex som är döpt till All hail the queen.


Avatar

Nej, nu blir det inte roligare att sitta här och knappa och lyssna mera. Dags att återvända till köket för att förtära lite egengjord farsdagmat!

/t


Vad?


Jag sitter här framför datorn, på mitt för tillfälligt ganska kalla rum och känner en lustig känsla i magen. Jag vet inte vad det är och varför den finns där, men trots allt så existerar den inom mig.



Dagen har till största del spenderats i en halvtaskig idrottshall i för övrigt exklusiva Bunkeflo. Vi vann helt rättvist och jag lyckades till och med att göra mål. Man blev inte överlycklig när det vankades match, då klockan var 16:00, det snöade utomhus och en uttjatad slagdänga från 80-talet surrade i högtalarna. Det hjälpte inte heller att det satt cirka 20 stycken far- och morföräldrar i publiken. Men som sagt, matchen spelade och vi lyckades att vinna.

Kvällen kommer väl troligtvis att innehålla film, film i massor. Jag har ett antal på lager och den som jag har störst förväntningar på ikväll är Pirates Of The Caribbean - At the worlds end. Jag har gillat de tidigare utgåvorna och det ska bli spännande och se om Depp, Bloom och gänget kan klara av ytterliggare en högklassig film till inom pirattemat.

Allt från mig /t

RSS 2.0