They´re all just a number

Jaja, skriver igen. Mycket tjat om detta. Har faktiskt inte haft datorn igång på hela helgen typ. Hårt liv i fredags och lördagen fick betala för det. Söndagen tillbringades i Vellinge, ja givetvis vann vi matchen. Nu sitter jag här och skriver i min blogg som gynnar så många istället för att gynna mgi själv och skriva engelska eller internationell ekonomi. När jag skrivit färdigt ska jag inte skriva heller för då ska jag titta på Entourage. Helt beroende av det nu ju! Sen är det träning ikväll och sen börjar allt om som vanligt...



Han är nog min nya idol. Så fruktansvärt rolig människa.

Tobias Företagsamhet

Mums, min blogg är fullmatad med besökare. Går det att besöka den? Är det inte överbelstning eller? Massvis med frågor idag. Har många fler på ingång men har ingen lust att tjöta om det.

Jag köpte precis en t-shirt och är riktigt nöjd med den. Blir nog Emil ikväll kanske, eller Fältan, vem vet? Sugen på att ta det lugnt egentligen, vad borde jag göra? Fler frågor, det gillar vi. Har en final fråga:

UF? UFF? UF?

The Treason Wall

Okejokej, inte många har läst därför dröjde det till en tråkig jävla onsdagkväll där jag är lite småirriterad för diverse saker för att jag skulle få tummen ur röven och skriva ett simpelt inlägg. Jag blev alltså inte först i klassen att tatuera mig. Men jag är inte förvånad eftersom jag känner mig själv och alla som känner mig håller nog med. För övrigt; fint Imma! Jag får snart min nya iPod och det gör mig glad åtminstone. Gårdagen spenderades ute i friska luften och i soffan med Entourage, ja visst är det sant. Senaste dagarna innehåller som vanligt film, träning, musik och gitarr på riktigt nu! Säger jag som vanligt. Jasså Soffi hade blogg, någon som vill länka? Imorgon vankas det slingan och fantastisk högläsning med Eva-Karin, kan inte vänta. GE MIG!

Bästa låten just nu är "Förräderi-väggen" som ny får här: (Skruva upp till max)


Gimme

Eftersom några har läst min blogg ska ni få få ett inlägg till. Observera att jag inte skrivit dubbelt i förra meningen. Allting har blivit mycket nu, skolan har redan kommit igång på riktigt och det känns som sommarlovet aldrig existerade. Hemskt! Har varit på träningen innan idag och jag blir lika frustrerad varje gång, varför behövs inte tas upp här. Filip och Fredrik pratar på TV:n där bak. Är det dära nya programmet som skulle gå?

Jag kommer nog ta min brors rum sen och göra om det för övrigt. Och för alla er som inte visste så har han försvunnit hemmifrån nu. Det är ganska hemskt om jag ska vara ärlig. Som tur är så finns alla vänner för mig och det är skönt.

Suktar efter mer At the Gates konserter. Aldrig mer -> Ledsen gubbe.

Jag måste ta tag i att tatuera mig. Vill även skriva vad som hände i helgen men orkar inte. Nu vettja inte om det blir film eller något annat onödigt skräp för att fördröja tiden tills man blir trött. Fortsätt läs, fortsätt sprid ordet, då får ni mer!

Bjuder på det bästa som finns:
 

We will reap as we have sown.

Eufori. Rövknull. Kontakt med bartender. Galenskap. Värme. Suicide final art. Tåkross. Armbåge i ryggen. I feel my soul go cold. Mer armbåge. Hjärnsubstans skakad. Nackspärr. Svett. Isvatten ge mig! Sweet nausea. Mer nackspärr, mer skak. Mer kross. Blinded by fear. Ramlösa. Förkylning. Svinbra.

Fantastisk kväll, går inte att beskriva med ord. Så jag skiter i det.

RSS 2.0