Dagens Outfit

Haha Emme jag vinner! Jag är snabbare än dig. Det här är min outfit forevermorelol121!!!11!23411541!!!13432!!!!!



VET IKKE VART JAG HITTAT SNYGGAST OUTFIT NÅGONSINOMG!

Catch up#2

Jaja, dags för ny catch up? Fortfarande fattar jag inte varför jag skriver (ganska?!) ofta ändå. Det är ingen som läser. Jag har kommit hem från Hultsfred där det hände väldigt massa saker. Allt från tält-rasande till spyor till köer till lerigt snor till... allt. Det är så det ska vara och jag gillar det mycket. Hoppas som sagt att alla hade roligt med mig där och att det kommer hända fler gånger!

Inte mycket har hänt sedan jag kom hem, jag var hos Emil och slötittade på Arn som ingen gillade mer än Jakob? Haha, jag har även lekt lite med Erre som kom hit igår. Nu ska jag antingen ta tag i mitt liv och gå ut och sola och läsa en bok, eller så kommer jag sitta här hela dagen. Vad kommer ske?!

Vi får se. Vi får se vad som sker till helgen, ska bli spännande! Ha det så bra allesammans och ett tips är att ni borde "youtubea": Rage Against The Machine Hultsfred 2008. Då ska ni få se på grajjor. PUSSHEJ!

Catch up

Stavas catch så? Är yrvaken. Tänkte att jag inte skrivit på länge och det var dags nu. Jag tänkte skriva lite om vad som hänt i mitt liv sen sist och om ni inte orkar läsa så skit i det, men här kommer det iallafall.

Onsdag:
Skolavslutning. Säger det mesta. Fruktansvärt skönt och total frihet. Började eftermiddagen med sola, bada, dricka, grilla hemma hos Barre i Abbekås. Skönt var det! Sen bar det vidare till CillesPlace.blogg.se där vi hade en liten klassfest. Det var perfekt och åtminstone jag hade skitskoj. Anton följde med mig hem och vi avnjöt Team America vid tre-tiden.

Torsdag:
Anton åkte hem. Jag solade. Jag åkte till Ystad för att träffa Ajmill unt Erland. Vi tog det allmänt lugnt, spanade in Will Pharells nya och spelade Guitar Hero. Mycket trevlig kväll det med.

Fredag:

Hände absolut ingenting. Mina föräldrar hade gäster. Fick dock telefonsamtal mitt i natten(?!) av Jakob att jag skulle på studenfest, så blev inte fallet då tåget hem gick ungefär samtidigt som tåget dit. Jag satt och spelade Diablo II istället för er som vill veta.

Lördag:

Min familio åkte till stranden. Hade även mycket ångest över att At the Gates var så fruktansvärt bra på Sweden Rock och jag inte var där. Där var ju trots allt typ första och sista gången dom spelade tillsammans på tolv år. Vilken miss! Sen bar det väg till Kalle och grillmat. Familjen Turban infann sig och vi spelade kubb. Fotbollen tittades det givetvis på och kan summera med att säga att EM har startat och det var synd om Schweiz.


Nu är det söndag och jag väntar på bilen till stranden. Men mest väntar jag på Erica. Hon har varit försvunnen allt för länge nu och hon borde komma hem! Hultsfred väntar på att belägras! Ses där!?

JU NO



Dagens Outfit:
T-shirt: BRAZ PROMOWEAR från Skånes Forbollsförbund
Underkläder: Frank Dandy från Svedala

suwl

Underbart skönt med sommar, men kan summera dagen med detta:

Dagens mest underskattade: Luftkonditionering.

RSS 2.0