utböling

Blogga nu Emil. Om sådana viktiga saker. Sängen kallar.

n1

Nu så är det så att jag vill vara cool_90 och tjäna pengar på min blogg. Så alla borde liksom kommentera och sånt. Och för att det ska börja kommenteras så kan ju jag säga att modebloggare äger och det är världens smartase sak som någonsin påkommits. Snart kommer en bild av min outfit i sann modeblogg ära, bara vänta! Vill även påpeka att dessa braxx är grymt fräna. Jag vill haaaa. Fast de passar ju inte mig såklart....

image7

Perfect

Detta är sjukt. Snyggt som få och mitt mål här i livet.


Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav (Nej)




Detta är en låt som jag konstigt(?) nog fastnat för. Känns mycket sommar, det är kanske inte just låten men den sortens musik! Jag gillar´t. Snart är det Valborg och snart är det mycket ldighet och mycket fest. Men vad spelar det för roll när vi har SJUKT mycket prov som ska göras.

Jag har ingen ungdom

Fan, varför är jag inte 8-11 år springer runt och leker på dagis och bryr inte mig om lerfläckar på kläderna. Vilken skön tid det var. Inget care om något överhuvudtaget. Sommarväder idag igen. Men vad gör det när jag varit i hallen hela dagen?! Det varit innebandyavslutning där man fick äta sig mätt på gratis äckel-korvar med b-korvbröd som går isönder av trycket mellan tummen och pekfingret. Nu vill jag ha riktig mat. Vad är en bra gåva?

vilken runaway som helst

Försöker snappa upp så mycket sommar som möjligt eftersom jag längtar dit. Någon som missat det? Dagen nästansommarkänslaupplevelse går till mig själv när jag gick till skolan imorse. Småbarn som lekte på dagis, solsken och optimist-Håkan i lurarna. SNABBA SOMMAR GO GO GO!

WTF

Ja men sug. Jag sitter och är irriterad. Mest på alla fitte-lärare som har noll planering. Jag har fruktansvärt ont i huvudet och mina hamburgare blir fan aldrig klara. Igår vart det NP och det gick väl sisådär som Eva-Karin skulle säga. Jag vill bara sitta utomhus i solens sken och äta glass, men det går inte eftersom jag måste leva sunt och träna varje dag. Jag är stressad och irriterad, märks det? Ge mig sommar. Ge mig nu! Jag dör för min skallebank som Imma skulle säga. Sedan så finns det massvis med borgarsvin i detta samhället. Och alla som bölade på Ericas krönika: SKAFFA BAKGRUNDSFAKTA IDIOTER! Ses ha det bra HAAAJ!

made

Jag sitter och låter mina ögonglobar vandra mellan min tjocka, vita klumpiga datorskärm och min TV. På TV:n är det Made på MTV, jag tittar aldrig på MTV men jag zappade och hittade detta sjuka program. Det är ungdomar som vill lyckas med något men de är ju fruktansvärt dåliga på det. Pinsamt att de ens försöker! Usch och tvi!

Nej, men lite LAN på detta denna varma sommardag eller hur Ogge?


Somrigt

Vilket  väder. Denna dagen har varit underbar. Vaknade upp hos Erica och solen sken. En lång god frukost och lite hängagubbe-lek på det hela. Senare satt jag på vår varma terass i solstol och införskaffade årets första soltimmar (minuter). Sen blev det grillad kyckling och sommarkänslorna bara stärktes. Ge mig sommar nu!

Ikväll blir det TV och film med min bror. Jag vet att Ericas nationella prov imorgon kommer gå riktigt bra! Sen har jag även seriöst funderat på att konvertera till modebloggare. Vad sägs?! Bilder kommer sen...

Bäst i Sverige

Hela denna dagen har varit lång. Lång, men fylld av ingenting. Jag är nog bäst i Sverige på att vara mig. Warberg och IKSU vann SM-guld i innebandy idag. De är bäst i Sverige. Erica är bäst i Sverige på att vara Erica och det gillar jag. Kvällen kommer inte innehålla mycket. Fast jag sitter med känslan att jag just nu är bäst i Sverige på just detta.

Starting Over

Såja, nu har jag fixat, klyddat, pysslat och svurit. Men nu har jag ändrat min blogg och jag är relativt nöjd. Jag kommer nog göra fler ändringar sen. Jag gick upp ganska tidigt imorse för att gå ut och gå i Skuran. Solen lyser och det är grymt fint väder fortfarande! Jag sitter och tittar på SM-finalen för damer i innebandy med min bror. Oj, vad de är långt efter herrar. Så enkelt är det bara. Då ska vi se hur många som läser detta då och så blir det kanske mycket blogg nu om det är många som läser, så spread the word folks!


/t

RSS 2.0