Minst sämst

Satt precis och läste igenom mitt inlägg som jag skrev för en minut sedan. Jag använder ju ordet sjukt hela tiden. Jag blir rädd för mig själv, så ska det inte vara. Nej, marsch och läs lite litteratur så det svenska språket improvas.

tillägnat dig, mest onödigare

Sommare är här? Sjukt varm, inte bra att sola i bakfylla. Borde tat lugnt. Ångrar även ganska mycket att jag inte åkte till Siesta. Hade varit sjukt skönt att komma bort. Men festivalen med stort f kommer ju snart här i början av juni. Snart bär det av och det är sjukt skönt. Igår var det fest och utgång som man säger, trevligt värre fast vissa försvann?! Vissa försvann även in i en fylla där man inte ser glasdörrar. Nämner inga namn, gentleman som jag är. Vill även tillägga att vissa människor förstår man inte sig på helt enkelt. Har ingen outfit att bjuda på idag eftersom jag bara har underkläder då det är så varmt och jag solar!

Dagens outfit

 image11


Håller ställningarna för mig unt em1lol.

Debet eller kredit?

Förlåt Imma.
ERU_KLAD NU?

Skolan knäcker människor, och det är liksom inte bara mig. Detta är sjukt. Bajs.
Akta bästa UF-företaget nästa år, eller?

Rick Rolled

Blir längre och längre mellan inläggen. Förlåt Ajjmil. Sitter och väntar på maten nu. Är hungrig och borde inte göra något alls. Är fett_nöjd över min nya TV. Den är smaskig. Sitter ytterligare en dag och lyssnar på Djurpark. Sjukt, men imponerad av killen!

PEACE OUT YAO som man säger från hood1.

(Erica borde vara här).
(Erica borde vara här mer).
(Är detta rip-off Emil?).
(Emil var ganska dålig på Bubble-Struggle).
(Måste planera ganska mycket, men skolan tar all skitenergi man har).
(Rick Rolled).
(Där använde jag mina länkar till max).

Fake

Börjar bli ganska less på detta. Ingen läser ändå. Har ingenting att skriva av mig av. Inget att dela med mig med. Inget att tipsa och informera om. Liksom hade varit en annan sak om några (kanske tjugo) läst denna skit. Nej, nu är det sex stycken istället. Men jaja, nu sitter jag vid datorn och väntar på att duschen. De flesta svenskfrågorna om kissekassa gubbar som kunde skriva sämre än mig är färdiga. Det är Meshuggah i lurarna och jag vill till Hultsfred. Nya bandsläppet idag gjorde väl ingen gladare. Fast man måste väl säga att man ska se The Haunted trots allt. Haha, kolla mina länkar. Lika spännande varje gång eftersom man inte vet vad det är. Idag är den mest givande låten skapad av synt, dator och av en man som verkar vara väldigt trevlig. Inte minst begåvad för den delen heller. Här är bästa musikvideon någonsin. Djurpark - Minneapolis. Besök Djurparks myspace.

spööÖööööööKE

Har inte skrivit på länge, väldigt länge. Men det finns så mycket som cirkulerar nu, skulle egentligen kunna skriva ner massvis med viktigt och oviktigt skit, men det ända jag kan få ur mig är att jag längtar till sommaren och jag vet inte vad jag ska göra på den. Finns massvis men jag vet inte. BLÖ SÄGER JAG. Måste bestämma mig. För vissa fattar  inget av detta men vissa fattar mer och ingen fattar nog allt. Men man kan säga att jag  vill ha oädligt med pengar.

Tidpunktens låt: Opeth - Ghost of Perdition

vill

Fan, vill tatuera mig. Vill börja rita seriöst igen. Vill gå ner i vikt. Vill bli stark. Vill spela innebandy i bra lag. Vill få MVG på allt. Vill åka på alla festivaler. Vill åka utomlands. Vill ha sommar. Vill ha solbränna. Vill ha dreads. Vill ha Erre.

: <

Sitter här och degar som vanligt. Pratar med mah crew och sånt. Borde läsa NK men vet att jag inte kommer göra det för jag är trött och för jag redan läst det. Imorgon är det en ganska speciell dag om man tänker efter. Bara så ni vet. Fett jobbigt med allting nu. Längtar mig bort till sommarens dagar med bad, sol och festivaler.

Tidpunktens låt: Arch Enemy - I Will Live Again

Inte failure

Har icke printat och delat med mig på ett tag. Till största delen pga folk trakasserar min blogg. Helgen var grymt skön och rolig trots att Erre jobbade. Jag sov hos Jakob två nätter och så vart det fäzt. Har nog ingen bättre medicin mot bakfylla en en pool och sol. Fruktansvärt skönt!

Och vidare till idag så måste jag meddela att jag klarat MatteC kursen och nu är det över! Äntligen säger jag bara. Sitter nu här och segar, har precis ätit. Väntar på bättre tider.

Tidpunktens låt: Heaven Shall Burn - Endzeit

Massor med skit jag inte orkar skriva

Jaja, fett_cool_sommar. Skitvarmt ute. Dör, kommer nog bränna mig om jag går ut mer. NpMaC gick åt helvete men får vara glad att engelskan gick lite bättre... Kommer nog bli ganska lugn helg med 18-års imorgon. Då ska det röjas dock, eller? Nej, nu ska jag ut och störa min bror igen. Ses i slingan!

post-it

image8

image9

image10


Fick ryck och ville dra upp mina Gorillaz bilder. Fråga inte varför. /Gocheck.

Casual shiet

Mogna kommentarer sånna "Vem bryr sig", faktiskt väldigt mature behavior. Nu har jag sprungit och mina vader gör ont. Knäckemackan har förtärts och Sverige förlorade hockeyn. Jag borde plugga och Christoffer beklagar sin egen ekonomi, med andra ord som vanligt. Nu blir det nog faktiskt sängen och matte. För jag har ju inte TV4Sport och kan inte se el clasico. Fast vad hade det gjort, min TV är ju sönder.

go go GO!

Sitter och lyssnar på Jailbreak och hjälper min bror att hitta sommarjobb. Trodde aldrig detta skulle hända, snarare tvärtom. Men men, snäll som jag är så har jag hittat lite till honom. Jag hittade en hemsida, så trodde han det var fel, men då sa Erica att det var rätt och när jag sa det så trodde han mig. Sjukt va?! Jag har precis ätit mat och ska snart ut och springa, måste bara smälta den. Jag börjar ju inte förrän tjugo i två imorgon. Sedan nationella i MatteC på fredag, det kan bara dra sig någonstans för det är omöjligt. "Det är bara till att derivera i prim och biss sen sätt = 0 och räkna ut  x, svårare är det inte". NEHEJ TJENA!

Bjuder här exklusivt på derivatans definition:

lim                                      f(x+h)-f(x)
h vandrar mot 0                           h

Damp

Nu har jag suttit och försökt hitta var man ändrar färg på länk-texterna i min egen designade stilmapp. Och jag hittar verkligen inte så jag får ryck. Jag skiter i det nu. Men tills jag orkar ta ett tag igen får ni bara hålla musen över tomrummet elt enkelt. KKTHXBIE

lol





Kolla från typ 2:45 och framåt. Sitter och gapskrattar atm.

FOKUSERA

Jag sitter nu inomhus i sommarvärmen och trallar till Heaven Shall Burn. Jag har tråkigt och funderar på det mesta. Helgen som gick var nice. Jag var på fest och hade trevligt sen var jag med min Erica med. Jag är mest optimist just nu bara för det fina vädret, det finns ju massor av saker man vill göra. Helt sjukt. Jaja men nu blire snart mat osv!

Tidpunktens låt:  Dark Tranquillity - Focus Shift

Fett_nice

Jag vill börja med att tacka Emil för sina fina, viktiga, inspirerande och upprörande ord i hans blogg. Sen så kan jag ju säga att det är fint med Valborg. Det blev mysigt iår med allt från rakade hundar till koltäckta sockerbitar. Annars är dagen lugn, borde plugga och springa men icke gör jag det. Satsar för övrigt nu på lördag, en 18-års fest som ska bli skön. Vi ses där?

Tidpunktens låt: Avatar - Schlacht

RSS 2.0