Super sweet 18(?)

Ja, så nu ger jag mig som vanligt. Jag skriver blogg för att alla (kanske två stycken) tjatar på mig. Men det kanske kan bli kul att skriva av sig lite. Vi får se vad som artar sig.

JAAAAAAAA. Julen osv har varit skön, ganska random med god mat och klappar. Hände inget sådära jättespeciellt. Märkte att jag faktisk kände mig ganska avslagen och inte alls så exalterad på jul, nyår, födelsedag som jag har varit tidigare år. Och för alla som inte vet då så är jag 18 år nu. Känner mig gammal, liksom liver bara rusar förbi i all denna hast. Hinner inte ta tag i det och göra något. Måste ju fixa biljetter till diverse festivaler, handla kläder, köpa ny telefon, fixa inför min 18-års fest (!?), köra bil, alla läxor som kommer, klara massor med dator- och PC-spel, ordna sommarjobb... Med andra ord bli vuxen?!

Gash, vad jag är trött. Jag ska faktiskt ner och träna innebandy om en stund. Jag saknar en sak just nu. Det är en mycket speciell sak. Det är mitt hjärta Erica. KOM HIT NU! Kul för henne att hon ska på sin födelsedag kolla på KISS samtidigt som hon har dansuppvisning, samtidigt som hon ska träffa mig. Spännande!

Jag har ett dilemma. Jag vet inte vilken festival jag ska på. Imma galde om Sweden Rock och om nu Avatar och Sonic Syndicate ska dit så vill ju jag med det. Om varken dom eller In Flames spelar på Hultsfred vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Sen så vill jag på slutet hylla Lou för ett eget påkommet emo-skämt. Hon vet att jag är emo, så därför borde hon ta våra msn-konversationer på allvar!

PUSSSSS(på Erica) /t    

RSS 2.0